Shopping vid havet med ”Svenska Priser”

Kära Gränshandlare

Du har kanske gränshandlat i många år och vet hur du vill ha det. Vilka varor du vill ha, hur du sparar mest och vart du parkerar. Kanske är du en av dom tusentals norrmän som åker till Nordby med jämna mellanrum. Men du vet väl att det finns ett alternativ? Ett annat sätt att gränshandla.

 

Vi är Gallerian Strömstad!

Hej!

Gallerian Strömstad har riktigt bra saker att erbjuda. Billiga matvaror är ett måste förstås. Det hittar du i Sveriges generösaste matbutik Strömstad Mat. Där hittar du även 40 meter färskvarudisk och massa ekologiska, vegetariska och veganska alternativ. Du hittar ordentliga kvalitetsvaror och flera nya spännande råvaror. Strömstad Mat styckar dessutom kött i butik och är full av duktig personal som gärna hjälper till. Hälsa på deras kock Patrick om ni tar vägarna förbi, han erbjuder catering också!

Om ni behöver handla annat än mat har vi 11 butiker till, med allt från mode och skönhet till innredning, apotek och optik, bland annat. Fina detaljer till hemmet hittar du hos iems, nya kostymen kan du köpa in på Dressmann, tillskott hittar du hos Life, kläder till hela familjen handlas hos Cubus och hos Golfhandelen har du allt du behöver för din golf! För att nämna något.

Sen blir det dags att pausa för en lunch eller en fika. Det gör du bäst i vår fina FoodCourt eller hos Espresso House. I FoodCourten har vi mat från alla världens hörn och du kan välja mellan italienskt, asiatiskt, mexicanskt och husmanskost. Dagens lunch kostar endast 99,- varje vardag och det finns alltid tacobuffé. Mums!

Det finns ännu en viktig del av gränshandeln förstås. Systembolaget. Vinmonopolet, som det heter i Norge. Hur skönt att handla in allt samtidigt? Det gör du bäst hos oss! Vi har Systembolaget som närmsta granne nämligen. Vägg i vägg med Gallerian Strömstad ligger Systemet – så du kan handla inn gott att dricka i samma vända.

Vi ligger i Strömstad – en skärgårdsidyll med hög puls året om!
Här finns västkustens saltaste vatten, förtrollande skärgård och varierande natur med havet, kusten och inlandsfjällens spännande miljöer som inbjuder till upplevelse året om. Fina hotell, restauranger, Spa anläggningar, sportevents och kulturevenemang skapar givna tillfällen att kombinera shopping med andra aktiviteter. Öarna Nord- och Sydkoster är ett perfekt utflyktsmål för den som vill uppleva slående vacker natur och hänförande vyer på cykel eller till fots. 

Så testa Gallerian Strömstad nästa gång. Känn efter och testa om inte det nya sättet att gränshandla kan vara något för dig! Lugn, skön och trevligare shopping hos oss. 

Varmt välkommen!