Nordby har en ”lillebror”

Kära Gränshandlare

Du har kanske gränshandlat i många år och vet hur du vill ha det. Vilka varor du vill ha, hur du sparar mest och vart du parkerar. Kanske är du en av dom tusentals norrmän som åker till Nordby med jämna mellanrum. Men du vet väl att det finns ett alternativ? Ett annat sätt att gränshandla.

 

Vi är Gallerian Strömstad!

Hej!

 

En sorts lillebror till Nordby kan man säga. Vi är inte alls lika stora, men vi har riktigt bra saker att erbjuda vi också. Billiga matvaror är ett måste förstås. Det hittar du i Sveriges generösaste matbutik Strömstad Mat. Där hittar du även 40 meter färskvarudisk och massa ekologiska, vegetariska och veganska alternativ. Du hittar ordentliga kvalitetsvaror och flera nya spännande råvaror. Strömstad Mat styckar dessutom kött i butik och är full av duktig personal som gärna hjälper till. Hälsa på deras kock Patrick om ni tar vägarna förbi, han erbjuder catering också!

Om ni behöver handla annat än mat har vi 17 butiker till, med allt från mode och skönhet till innredning, apotek och optik, bland annat. Fina detaljer till hemmet hittar du hos iems, nya kostymen kan du köpa in på Moods of Norway eller kanske Dressmann, tillskott hittar du hos Life, snygga skor hos Tabasko, kläder till hela familjen handlas hos Cubus og de finaste leksakerna hos Yes! vi leker. För att nämna något.

Sen blir det dags att pausa för en lunch eller en fika. Det gör du bäst i vår fina FoodCourt eller hos Espresso House. I FoodCourten har vi mat från alla världens hörn och du kan välja mellan italienskt, asiatiskt, mexicanskt och husmanskost. Dagens lunch kostar endast 89,- varje vardag och det finns alltid tacobuffé. Mums!

Det finns ännu en viktig del av gränshandeln förstås. Systembolaget. Vinmonopolet, som det heter i Norge. Hur skönt att handla in allt samtidigt? Det gör du bäst hos oss! Vi har Systembolaget som närmsta granne nämligen. Vägg i vägg med Gallerian Strömstad ligger Systemet – så du kan handla inn gott att dricka i samma vända.

Okej, så är det lite längre att köra. Men vi ligger ju så himla fint till i sommarstaden Strömstad! Här kan ni ta båten ut till Kosteröarna eller bara njuta en stor glass i hamnen innan ni åker vidare. Strömstad har vacker natur och sommarstämning så det bara svämmar över, och perfekta campingplatser också om ni vill stanna ännu längre.

Så testa Gallerian Strömstad nästa gång. Känn efter och testa om inte det nya sättet att gränshandla kan vara något för dig! Vi har event för barnen nästan varje helg och är ett riktigt familjeorienterat center. Lugn, skön och trevligare shopping hos oss. 

Varmt välkommen!